Nieuwbouw

Bouwen met Jan Brand Bouw betekent ontzorgt worden. Dit begint met de juiste voorbereidingen, zoals het kiezen van de architect en het indienen van een eventuele vergunningsaanvraag. We kunnen uw hele nieuwbouw project uit handen nemen, of het nu gaat om het realiseren van een woning of een schuur. Dit bestaat onder andere uit: het maken van de fundering, binnenmuren, aanbrengen van isolatie, buitenmuren, realisatie verdiepingsvloer, plaatsen van kap, leggen van de pannen en aftimmerwerkzaamheden. Om de werkzaamheden veilig, gezond en milieubewust uit te kunnen voeren zijn wij VCA gecertificeerd.

Verbouw

Wilt u uw zolder verbouwen of uw woning verduurzamen? Jan Brand Bouw kent door haar 20 jaar ervaring alle facetten van een verbouwing. Ook verwijderen wij bijvoorbeeld draagmuren om uw ruimte te vergroten (in samenwerking met een constructeur). Daarnaast plaatsen wij dakkapellen, erkers,dakramen

Onderhoud

Om ook in de toekomst van uw woning te kunnen genieten is het van belang dat uw woning onderhoud krijgt die het verdiend. Hierbij kunt u denken aan het vervangen van ramen, kozijnen en deuren (veiligheidsbeslag met driepuntssluiting). Maar ook nieuwe goten of daken behoren tot de mogelijkheden.

Tegelwerk

Wilt u een nieuwe badkamer of de bestaande verbouwen? Wij verzorgen het hele traject van sloop tot oplevering. Dus ook de installatie en de montage van het sanitair.